ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ 

Η ιδανική λύση για κατασκευές εσωτερικής δόμησης!

Όποιο κι αν είναι το ζητούμενό σας όσον αφορά στα οικοδομικά και δομικά υλικά, σας περιμένουμε στο κατάστημά μας, στο Αιγάλεω, με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, μεταξύ των οποίων είναι και οι γυψοσανίδες.

 

Προσανατολισμένοι πάντα στην ποιότητα, στην εταιρεία Τζινέλλης Σπυρίδων & ΣΙΑ ΕΕ διαθέτουμε γυψοσανίδες εγγυημένης αντοχής!

 

Υψηλής ποιότητας Γυψοσανίδες Rigips

 

✔ Παράγονται στο εργοστάσιο της Saint-Gobain Hellas στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας

✔ Είναι προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και τηρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

 

Στο κατάστημά μας, στο Αιγάλεω, θα βρείτε γυψοσανίδες Rigips standard, πυράντοχες, ανθυγρές και ανθυγροπυράντοχες σε διάφορα πάχη και διαστάσεις, για την κάλυψη όλων των απαιτήσεων!

Συστήματα ξηράς δόμησης Knauf

Στην εταιρεία Τζινέλλης Σπυρίδων & ΣΙΑ ΕΕ θα βρείτε και τα πρωτοπόρα συστήματα δόμησης Knauf. Η Knauf είναι μια πολυεθνική εταιρεία οικοδομικών προϊόντων και συστημάτων δόμησης. Σήμερα παράγει πλήρεις λύσεις δόμησης για κτίρια παγκοσμίως!

 

Η γυψοσανίδα αποτελεί μια ιδεατή και οικονομική λύση για να διαμορφώσετε τους εσωτερικούς χώρους σας, οικιακούς και επαγγελματικούς.

 

Παρέχει ελευθερία σχεδιασμού & μπορεί να ανακαινίσει το χώρο σας! Δίνει λύσεις ακόμα & στις πιο απαιτητικές προσδοκίες.

Γιατί να επιλέξετε γυψοσανίδες; Γιατί προσφέρουν:

• Εσωτερική δόμηση με προδιαγραφές

• Θερμομόνωση

• Ηχομόνωση

• Πυροπροστασία

• Αντισεισμική προστασία

• Ταχύτητα κατασκευής

 

Οι γυψοσανίδες δίνουν αποτελεσματικές λύσεις & δημιουργούν όμορφους & άνετους χώρους!

 

Ειδικά στις ανακαινίσεις κατοικιών παλαιάς κατασκευής, που εμφανίζουν προβλήματα υψηλής ενεργειακής κατανάλωσης/έλλειψη ηχομόνωσης-θερμομόνωσης/εμφάνιση μούχλας και μυκήτων στους κατακόρυφους τοίχους/δυσκολία επισκευής στις ηλεκτρικές & υδραυλικές εγκαταστάσεις, οι γυψοσανίδες αποτελούν ιδανική λύση!

 

Βρείτε τις γυψοσανίδες που ψάχνετε, σε πολλές επιλογές σχεδίων & διαστάσεων, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σε σχέση με τα προϊόντα μας.

hCaptcha